Átigazolás

Lencse és Alempijevics biztosan távozik Kecskemétről

Az OTP Bank Liga idei kiírásának ötödik helyén végző Kecskemét együttesénél több meghatározó játékos sorsa is függőben van.

A kecskemétiek hivatalos honlapján csütörtökön megjelentek szerint a Videotontól kölcsönben szereplő Lencse Lászlót visszarendelte a fehérvári alakulat, így ő jövőre biztosan nem a hírös város csapatát erősíti.

Eldőlt Alexandar Alempijevics sorsa is, a 23 éves szerb védő nem hosszabbítja meg lejáró szerződését, noha a klub vezetői a szezon során többször is tárgyaltak a játékossal.

"Óva inteném attól a szurkolókat, hogy minden pletykát biztosra vegyenek, ami megjelenik különböző portálokon. A klub folyamatosan tájékoztatni fog minden keretet érintő változásról, ám csak akkor, ha bármi is biztossá válik” - mondta Sallói István a keretet érintő változások kapcsán.

 

„Alempijevics esetében azt lehet elmondani, többször is egyeztettünk vele és menedzserével már télen is, akkor abban maradtunk, hosszabbítani fog. Erre végül nem került sor, amit a játékos magánéleti okokkal indokolt. Vladan Csukiccsal tárgyalunk a folytatásról, ő gondolkodási időt kért. Bori Gábor kapcsán eddig pusztán érdeklődésről tudok beszámolni."

 

Bori Gábor a tavasszal a Haladás együttesében szerepelt, és mint arról korábban beszámoltunk, a szombathelyi vezetőség véglegesen is szerződtetné a középpályást.

 

Ami Alempijevicset és Csukicsot illeti, a Ferencváros vezérigazgatója, Orosz Pál a Nemzeti Sportnak megerősítette, hogy a zöld-fehér klub hamarosan megegyezhet a két szerb légióssal.

 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!