EURO 2012

Az Eb-címvédő négy góllal verte a dél-koreaiakat

A június 8-án rajtoló Európa-bajnokságra készülő, címvédő Spanyolország 4-1-re legyőzte felkészülési mérkőzésen Dél-Korea válogatottját.

Az Európa-és világbajnoki címvédő Furia Roja még a Barcelona játékosai nélkül állt ki, így a szűkített Eb-keretben nem szereplő labdarúgók is szerepet kaptak a meccsen, de így is könnyedén legyőzte az ázsiaiakat. Először Fernando Torres köszönt be Kim Dzsin Hjonnak, a 12. percben Benat bal oldali beívelése után a kapusnak háttal fejelt a léc alá (1-0). A félidő végén a semmiből egyenlített Dél-Korea, Kim Do Hon egy kipattanó után bombázott a kapuba (1-1).

A második felvonásban megrázták magukat a spanyolok, Xabi Alonso előbb egy jogosan megítélt büntetőből (2-1), majd Santi Cazorla egy trükkös szabadrúgásból lőtt gólt (3-1). A végeredményt a kontinenstornáról lemaradó Soldado passzából Álvaro Negredo állította be (4-1).

Felkészülési mérkőzések:
Spanyolország-Dél-Korea 4-1 (1-1)
gólszerző: Torres (12.), Xabi Alonso (52. - 11-esből), Cazorla (56.), Negredo (80.), illetve Kim Do Hon (43.)
 
Svájc-Románia 0-1
gólszerző: Grozav (56.)
 
Azerbajdzsán-Andorra 0-0
 
Később:
Svédország-Izland
Hollandia-Szlovákia

 

 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás egy ötcsillagos szállodában két főre, 2 darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!