Elismerés

Kondás, Csertői és Supka közül kerül ki az év edzője az MLSZ-nél

Címkék:

A Magyar Labdarúgó Szövetség a hagyományoknak megfelelően a bajnoki év végeztével az idén is elismerésben részesíti a szezon legjobbjait.

A szövetség tájékoztatása szerint a díjakat 2012. június 5-én, az MLSZ RangAdó gálán adják át a nyerteseknek. Az exkluzív eseményen a szövetség - nyolc kategóriában - a 2011-2012-es bajnoki évad legjobbjait díjazza.

Az Év Labdarúgója a Bozsik József-díjat, az NB I gólkirálya a Deák Ferenc-díjat, az Év Felfedezettje a Hidegkuti Nándor-díjat, az Év Edzője a Sebes Gusztáv-díjat, az Év Játékvezetője a Hertzka Pál-díjat, az Év Sportújságírója a Molnár Dániel-díjat, az Év Sportvezetője a Minarik Ede-díjat, míg az Év Tulajdonosa, Elnöke vagy "kívülállója" a Labdarúgásért-díjat veheti majd át.

Kategóriánként három jelölt kap értesítést, de hogy kik lesznek a végső győztesek, csak a helyszínen derül majd ki, csakúgy, mint például az Oscar-díj vagy a Príma Primissima díj átadásánál. Az elismeréseket dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke adja át, de a sportszakmai program mellett egy világhírű meglepetés vendéggel és műsorral is készülnek a szervezők.

A www.mlsz.hu oldalon rendszeresen figyelemmel kísérhető lesz a jelöltek névsora. Az év legjobb vezetőedzőnek járó díjra a legtöbb jelölést Kondás Elemér, Csertői Aurél és Supka Attila kapták, hármójuk közül kerül ki az Év Edzője.