Karrier

A Milannak nem sok pénze van, de maradni akarok - Ibrahimovic

A Milan svéd válogatott csatára, Zlatan Ibrahimovic arról beszélt egy pénteki sajtótájékoztatón, hogy nem akarja elhagyni klubját a nyári átigazolási szezonban.

A nemzetközi sajtó találgatásaiban többször felmerült az elmúlt hetekben, hogy Ibrahimovic kapcsolata megromlott Massimo Allegri vezetőedzővel, és ő maga is meglebegtette, hogy ha nem sikerül erősíteni a Milan együttesén, távozhat. Azóta már cáfolták a belső viszályokról szóló híreket, most pedig a csatár odaszúrt az újságíróknak.

"A Milannak vannak pénzügyi gondjai, de tiszteletben akarom tartani a szerződésem. Nincs elég pénz a nagy bevásárlásokra, hogy a klub vegyen mondjuk öt új játékost. Volt már egy-két vásárlás, talán lesz is még, de az is igaz, hogy az összeszokottság is erősíthet egy csapatot. Erre példa a Chelsea, amely nem a legjobb volt, mégis megnyerte a Bajnokok Ligáját. Olvastam pletykákat magamról, de önök ezekkel csak azért foglalkoznak, mert egyébként nem tudnának miről írni. Jól érzem magam a Milannál és tiszteletben fogom tartani a szerződésemet. Bármi megtörténhet, de eddig semmi nem történt" - összegezte a helyzetét tömören és élesen Ibrahimovic.