Magyar válogatott

Megyeri megtiszteltetésnek tartja, hogy Egervári számít rá

  • MTI

Megtiszteltetésnek tartja Megyeri Balázs, a görög Olimpiakosz labdarúgócsapatának magyar kapusa, hogy Egervári Sándor szövetségi kapitány meghívót küldött neki a június 1-jén a csehek, illetve a 4-én az írek ellen sorra kerülő barátságos mérkőzésre.

A kapus szezonja megkoronázásának tartja a meghívót.A pireuszi klubbal további hároméves szerződést kötött hálóőr az m1 Ma Reggel című csütörtöki műsorában elmondta: nagyon örült neki, hogy számítanak rá, hiszen először lehet válogatott, és ezzel tulajdonképpen "felkerült az i-re a pont" az idei szezonját illetően.

A 22 esztendős Megyeri - aki 2010-ben szerződött a görög együtteshez - idén bajnok és kupagyőztes lett az Olimpiakosszal.

Kiemelte azt is, hogy a tavalyi jó tanulóév volt, megszokta az új körülményeket, szokásokat, közeget, nyelvet, csak arra kellett figyelnie, hogy minél többet fejlődjön.

Megyeri a mostani szezonban vált alapemberré csapatában, végig megbízható, jó teljesítményt nyújtott, ennek eredményeként megválasztották az idény legjobb kapusának a görög bajnokságban.