NB I

A Videotonnál Nikolics gólkirályi címére is gondolnak

Az OTP Bank Liga 30. és egyben zárófordulójában a Videoton az Újpest csapatához látogat. A fehérváriak az eredménytől függetlenül nagy valószínűséggel megszerzik a második helyet, így előtérbe kerülhet Nemanja Nikolics gólkirály címe, aki 19 góljával holtversenyben vezet a debreceni Adamo Coulibalyval.

Kovács István ha alkalma lesz, kiszolgálja majd Nikolicsot A piros-kékeknek nem lesz könnyű dolguk a fővárosiak ellen, hiszen a belga Marc Leliévre irányítása alatt még nem szenvedett vereséget a lila-fehér alakulat.

"Több mint valószínű, hogy másodikak leszünk, de matematikailag ugye még nem biztos. Attól függetlenül, hogy már az egy pont megszerzése is ezüstérmet jelentene, mindenféleképpen győzelmet várok. Nagyon jó tavaszi szezont fut a csapat, úgyhogy azzal szeretnénk feltenni a koronát erre a sorozatra, hogy nyerünk a Szusza Ferenc Stadionban. Az ideérkezésem óta eltelt időszakban a legszembetűnőbb az a fajta mentalitás volt amivel pályára lépünk, vagyis, hogy mindenki ellen győzelemre játszunk. Csak remélni tudom, hogy a következő bajnokságban még jobbak leszünk - mondta a vidi.hu-nak az ex-szombathelyi Kovács István.  "Természetesen külön öröm lenne a csapat számára, ha a Vidi adná a liga gólkirályát. Biztos vagyok benne, hogy minden játékos, aki lehetőséget kap, azon lesz, hogy ehhez hozzásegítse Nikót vasárnap, de a legfontosabb ezúttal is a győzelem" - nyilatkozta a vidi-hu-nak Kovács István.