Átigazolás

Gattusót az olasz ajánlatok nem érdeklik, valahol külföldön folytatja

Hiába szeretné több Serie A-ban szereplő csapat a Milantól távozó Gennaro Gattusót, ő saját bevallása szerint nem akar a piros-feketéken kívül másik olasz klubban szerepelni.

Gattusónak a Milan egyéves szerződést kínált, és ő azt mondta, ha Olaszországban akarna maradni, elfogadta volna ezt az ajánlatot, de mivel legalább kétéves kontraktust szeretett volna a piros-feketéknél, inkább távozik. Pedig a Lazio, a Genoa és a Parma is szívesen leigazolná a hírek szerint. Igaz, ezen ajánlatok közül ügynöke sem tud mindegyikről.

Gennaro Gattuso edz az AC Milan edzőközpontjában szemsérülése után 2012-ben.

"Nem keresett meg minket a Lazio. Sok kérő jelentkezett, és Gattuso még mindig változatlan elánnal játszani akar. Először azonban találkoznunk kell, hogy megtaláljuk a megfelelő opciót" - mondta Andrea D'Amico.

Az argentin Boca Juniors sportigazgatója, Pablo Budna elmondta, hogy ők szívesen alkalmaznák a középpályást, de Gattuso olyan messzire azért nem akar költözni. Az ő első számú célpontja korábbi klubja, a skót Rangers lenne, de a glasgow-iak anyagi csődjük miatt 18 évesnél idősebb játékost nem igazolhatnak.