NB I

Előttünk egy nagy lehetőség, ki kell használnunk - Supka Attila

A már bajnok Debrecen 3-0-ra legyőzte a Budapest Honvédot idegenben az OTP Bank Liga 29. fordulójában, így a kispestiek nem tudták bebiztosítani a Győr eltiltása miatt Európa Liga-szereplést érő negyedik helyüket a tabellán. Supka Attila vezetőedző emiatt csalódott is volt, amint azt az m1 műsorában elmondta.

Kondás Elemér (DVSC-TEVA): Jár a gratuláció a játékosoknak. Nyugodtan játszhattunk, a hazaiaknak volt több izgulni valójuk. Mi próbáltunk taktikusan játszani, és ez sikerült. Selim sokat kapott az első félidőben, a szeme alá is kapott rúgást, a kollégáim szerencsére tudtak rajta segíteni, így a második félidőben remekelhetett. Az utolsó fordulóban hazai pályán mindenképp nyerni szeretnénk.

Supka Attila (Budapest Honvéd): A végére könnyű lett a győzelem a Lokinak. Komoly helyezkedési hibákat követtünk el, a harmadik gól előtt rossz bepasszt hajtottunk végre. Szerintem az első félidőben nem játszottunk rosszul, volt esélyünk, de a hibák megpecsételték a sorsunkat. Át kell értékelnünk néhány játékos tavaszi teljesítményét, mert előttünk van egy nagy lehetőség. Most egy győzelemmel bebiztosíthattuk volna a negyedik helyet, de már egy pont is sokat jelentett volna. Azért remélem, hogy az utolsó fordulóban a Pécs ellen képesek leszünk olyan teljesítményre, amivel kiharcolhatjuk a nemzetközi szereplést.