Magyar válogatott

Keddtől lehet jegyet venni az írek elleni meccsre

A magyar labdarúgó-válogatott legközelebb június 4-én, hétfőn játszik hazai felkészülési mérkőzést, az ellenfél az Európa-bajnokságra készülő Írország lesz. A belépőjegyek árusítása kedden kezdődik.

Az MLSZ közelménye szerint a találkozóra május 15-én, kedden kezdődik meg a jegyek értékesítése. A belépőket a szokásoknak megfelelően az IBUSZ irodáiban, valamint a www.ibusz.hu internetes oldalon lehet megvásárolni - elhelyezkedéstől függően - 2000, 3000, 4000, 5000 és 7000 ezer forintos áron.

A szövetség ezúttal is kialakít egy Gyerekszektort, ahová iskolák, akadémiák, egyesületek regisztrálhatnak, ebbe a szektorba ingyenes lesz a belépés. A minimum 20 fős gyerek csoportok jelentkezését a gyermekjegyek@mlsz.hu címre várják, május 21-én 12.00 óráig.

A mérkőzésen Családi szektort is kialakítanak, minimum három fős családok számára. A család férfi tagjának a jegye 4000 forint, a női családtag jegye ingyenes, a gyerek(ek) belépője 1000 forint/fő. A gyerek és a családi szektor kedvezménye nem összevonható.