Premier League

A Bolton menedzsere Bogdánt védi, és a bírót hibáztatja

A Bogdán Ádámot foglalkoztató Bolton Wanderers kiesett az angol élvonalból, miután az utolsó fordulóban csak 2-2-es döntetlent játszott a Stoke Cityvel. Owen Coyle menedzser szerint az ellenfél mindkét gólját szabálytalanság előzte meg.

A Stoke vezető góljánál Bogdán Ádám már megfogta a labdát, de Jonathan Walters nagyot lökött rajta, a labda kiesett a kezéből és a hálóba került.

"Az első gólnál Bogdán Ádám egyértelműen megfogta a labdát, Jonathan Walters elfejelte a kezei közül, hogyan lehetett ezek után megadni?" - értetlenkedett Owen Coyle. "Eztán összeszedtük magunkat, fordítottunk, és volt lehetőségünk a harmadik gólra is, amivel eldönthettük volna a meccset. Majd magunkra húztuk a Stoke-ot."

Walters első találata:

A Bolton ezután még az első félidőben fordított, de a 77. percben Walters büntetőből duplázott, amit Bogdán - vélt - szabálytalansága miatt fújt be a bíró. "Ádám óriásit védett Peter Crouch lövésénél, aztán Crouch elesett benne. Valójában ő szabálytalankodott Ádámmal szemben. Tim Reamnak volt egy fejese a végén, amit a kapufára tolt Sörensen. Ha nem véd akkorát, akkor most a Premier League-ben lennénk."

A mérkőzés összefoglalója, a tizenegyes 2:00-tól:

"Nagyon nehéz ezt feldolgozni. Ez a nap mindannyiunknak óriási csalódás. Fantasztikus klubunk és szurkolótáborunk van, a nyáron összeszedjük magunkat, és azonnal visszaküzdjük magunkat az élvonalba" - fogalmazott komoran a menedzser.