Atlético Madrid

Falcao tigrist simogatott a Calderónban - videó

Az Atlético Madrid kolumbiai támadója csapatának otthonában, a Vicente Calderónban találkozott Carlával, a 250 kg-os bengáli tigrissel.

Radamel Falcao napjaink egyik legkiválóbb formában lévő támadója, a kolumbiai csatár szerdán az Európa Liga döntőjében két góllal segítette csapatát a trófea megnyeréséhez. Mivel a futballista tavaly is elhódította alakulatával (Porto) a második számú európai kupasorozatot, a nemzetközi sajtó egy része "Mr. Európa Ligának" nevezte el a támadót.

Az igazság az, hogy Falcaónak már van egy korábbi időkből szerzett beceneve, ami nem más mint az "El Tigre" vagyis a Tigris.

Vasárnap az Atlético Madrid a Villarreal otthonában harcolhatja ki a Bajnokok Ligája szereplést érő negyedik helyet, ehhez a matracosok győzelme mellett az is kell, hogy a Málaga ne nyerjen odahaza a Sporting Gijón ellen.

A sorsdöntő mérkőzés előtt Falcaót összehozták Carlával, a Gran Circo Mundial cirkusz 250 kg-os bengáli tigrisével, akivel a Vicente Calderón gyepszőnyegén készítettek közös fényképeket, sőt, a támadó minden bátorságát összeszedve még meg is simogatta a meglehetősen jámbor fenevadat.