Bulvár

Djibril Cissé megveretett néhány londoni fiatalt?

Komoly rendőrségi ügybe keveredhet Djibril Cissé, a francia válogatott korábbi játékosa, akibe péntek este belekötött néhány londoni fiatal, akiket utána állítólag megpróbáltak megverni.

A 20 éves Geoffrey Candia elmondása szerint egy mozinál találkoztak péntek este Cissével, de nem voltak benne biztosak, hogy ő az.

"Ezért többször a nevén szólítottam" - mondta az állítólagos áldozat. "Erre ő azt kérdezte:'Miért kötekszel velem?' Mondtam neki, hogy csak egy közös képet szeretnék, mire azt válaszolta: 'Én meg csak egy nyugodt estét szerettem volna."

Djibril Cissé ötül egy góljának a Queens Park Rangersben a Premier League-ben 2012-ben.

Candia állítása szerint ezt követően mind bementek a moziba, de nagyjából egy óra múlva valaki szólt neki, hogy menjen ki. Kint nyolc férfi várta őt és a barátait, és azzal fenyegetőztek, hogy eltörik a lábukat, egyikük pedig állítólag bele is rúgott a fiatalemberbe. Ő feljelentést tett a rendőrségen, a nyomozók pedig megvizsgálják a köztéri kamerák felvételeit, hogy eldöntsék, mi történt, és szükség esetén behívják kihallgatásra a QPR légiósát.

Cissé egyébként már pénteken reagált az esetre az ügynökén keresztül, aki szerint a négy fiatal a játékos nevét kiáltozta a mozi bejáratánál, kissé kötekedően is viselkedtek, de később bocsánatot kértek, és nem történt semmilyen rendbontás.