Átigazolás

Diego Forlán az Atléticóhoz szerződhet

A korábbi Aranycipős uruguayi támadó édesapja szerint Diego Forlán távozik az Intertől és az Atlético Mineiróhoz szerződik.

Úgy tűnik Forlán melléfogott a milánói szerződéssel

A 32 éves támadó tavaly nyáron érkezett az Atlético Madrid csapatától az Internazionaléhoz, de olaszországi idénye koránt sem sikerült valami fényesre.

Pablo Forlán, Diego édesapja a brazil Estado de Minas-nak nyilatkozott fiával kapcsolatban: az édesapa elmondása szerint Forlán továbbállna a milánóiaktól.

"Diego soha nem játszott az igazi posztján az Interben. Volt ugyan egy komolyabb sérülése, de soha nem voltak fizikális gondjai. A fiam szomorú, mert nem játszhat ott ahol a Villarrealban majd az Atlético Madridban is sikeres volt." - nyilatkozta Forlán-papa, aki elmondta azt is, hogy fia a nyáron klubot válthat. 

"A fiam szeretne a Konföderációs Kupán és a világbajnokságon is játszani, ezért úgy néz ki elhagyja Európát és talán Brazíliában folytatja. Azt gondolom, hogy még legalább három évig a pályán lehet, ezért szeretnénk elérni, hogy egyezségre jussunk az Atlético Mineiróval. Abból amit tudunk és gondolunk, az Inter nem fogja meghiúsítani a transzfert".

Forlán a mögöttünk álló szezonban mindössze két gólt szerzett 22 fellépésén, csapata pedig könnyen elképzelhető, hogy nem kvalifikálja magát jövőre egyetlen nemzetközi kupában sem.