Bulvár

Puyol ex-barátnője az Atlético sikeréért szorít

Szerda este Bukarestben egy barcelonai szurkolója biztosan lesz az Atlético Madridnak az Athletic Bilbao elleni Európa Liga-döntőben. Malena Costa, Carles Puyol korábbi barátnője szíve jelenleg ugyanis a madridiak középpályásáért, Mario Suárezért dobog.

Malena Costa, Mario Suárez, az Atlético Madrid középpályásának barátnője

A spanyol focisták imádják a gyönyörű nőket, ezt eddig is tudtuk. Azonban arra is akad példa, hogy egymás közt cserélgetik barátnőjüket. Carles Puyol, a Barcelona maródi csapatkapitányának exbarátnője, Malena Costa nemrég nyilvánosan is elismerte kapcsolatát az Atlético Madrid spanyol középpályásával, Mario Suárezzel. A katalán szépség egy spanyol bulvárlapnak adott nyilatkozatában áradozott legújabb kedveséről: " Eddig mindent szeretek benne. Először megkedvelsz valakit, aztán amikor jobban megismered, egyre jobban belehabarodsz, végül beleszeretsz. A fellegek felett járok."

A barcelonai modell azt a pletykát azonban cáfolta, hogy Cristiano Ronaldo, a Real Madrid sztárja hozta volna össze őket Suárezzel: "Teljesen véletlenül találkoztunk. Nem ismertem őt korábban, nem tudtam, mivel foglalkozik. Egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, és gyorsan megkedveltem. Szerelem volt első látásra."

Természetesen nem maradhatott szó nélkül Malena barcelonai származása, és korábbi kedvese, Puyol sem. Az Atlético játékosával való kapcsolata miatt Malena ugyanis nem fordított hátat korábbi kedvenceinek sem. "Nem cseréltem le hirtelen a Barca-mezemet, barcelonai vagyok - jelentette ki egyértelműen a szépséges modell, majd nevetve hozzátette: "Mostantól már a piros-fehéreknek is szurkolok. Ha valaki boldog mellettem, én is az vagyok, így természetes, hogy drukkolok az Atléticónak."

Hogy Malena szíve választottja örülhet-e az Európa Liga bukaresti fináléjában, vagy vigasztalásra szorul majd az Atlético középpályása, az a 20:45-től kezdődő élő szöveges közvetítésünkből kiderül, mint ahogy az is, jól mértük-e fel előzetesen Wolfgang Stark bíró ténykedését.