Manchester City

Mancininek 18 milliós szerződést kínálhat Manszúr sejk

A hírek szerint a Manchester City tulajdonosa új, hároméves megállapodást készül kötni Roberto Mancinivel, amely után az olasz szakvezetőnek 18,5 millió euró ütné a markát.

Mancininek közel 50 százalékos fizetésemelést kínálnak

A goal.com értesülései szerint a Manchester City tulajdonosi köre minél hamarabb szeretne megállapodni a szakemberrel, attól függetlenül, hogy sikerül-e elhódítani a Premier League serlegét.

Mancininek 2013. júniusáig szól a megbízatása, ezt szeretnék meghosszabbítani az elöljárók. Mancini még márciusban jelezte munkaadóinak, hogy hajlandó a folytatásról beszélni, de akkor azt a választ kapta, hogy majd csak a nyár folyamán kerülhet napirendre az egyeztetés.

Egy manchesteri bennfentes szerint azonban Mancini és Manszúr sejk hamarosan személyesen ül le egymással tárgyalni, az arab olajmágnás pedig egy hároméves megállapodás-tervezettel áll majd elő. A szerződés alapján Mancini évi 6,2 millió eurót tehet majd zsebre, ami jóval több, mint amennyit jelenleg hazavisz (4,3 m).

Manchester világoskék felében mindenki a vasárnapi QPR elleni találkozóra koncentrál, hiszen ha ott nyernek Manciniék, a klub 1968 után ismét angol bajnoki címet ünnepelhet. A meg nem nevezett forrás szerint jövő hét elején kezdődhetnek meg az egyeztetések.

  • Manchester City - QPR 2012-05-13 16:00:00