NB I

A Vasas reméli, a zöld gyepen dől el a sorsa

Az OTP Bank Liga utolsó előtti helyén álló angyalföldi klubbal kapcsolatban továbbra sem lehet tudni, hogy milyen ítéletet hoz az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága.

Minst ismert, a horvát Haris Mehmegadic a tavaszi első két fordulóban lejárt sportorvosi engedéllyel lépett pályára, ami miatt könnyen lehet, hogy pontlevonással büntetik majd a Vasast. Az MLSZ - ugyan már korábban döntést ígért az ügyben - majd csak csütörtökön hoz ítéletet.

"Gőzerővel dolgozunk a Vasas felnőtt labdarúgó csapata körüli rend megteremtésén. Sajnálatos módon Haris Mehmedagic sportorvosi igazolása ügyében az elmúlt hetekben több ellentmondásos információ látott napvilágot. Mi is azon vagyunk, hogy végre pont kerüljön az ügy végére. A Vasas FC minden szükséges dokumentumot csatolt az MLSZ Fellebbviteli Bizottságához annak érdekében, hogy jogszerű döntés születhessen a csütörtöki tárgyaláson. Reméljük, a bajnoki sorrend a zöld gyepen fog eldőlni." - olvasható a piros-kék klub hivatalos közleménye az egyesület honlapján.