Videoton

Torghelle lelki szemei előtt az ezüstérem lebeg

A Videoton egykori válogatott támadója úgy érzi, hogy Kecskeméten többet nyertek a győzelemért járó három pontnál, hiszen most már az saját kezükben van a sorsuk - az ezüstérmet illetően

Mint ismert, a Videoton a Kecskemét két vállra fektetésével megelőzte a tabellán a Győri ETO-t és mivel a Rába-partiak vasárnap a forduló zárómeccsén kikaptak a listavezető Debrecentől, maradtak is a második helyen.

Torghelle Sándor, a piros-kékek csatára szerint innentől kezdve már nem engedhetik ki a kezükből az ezüstérmet. "Szerencsére végig uralni tudtuk a meccset, megérdemelten győztük le a Kecskemétet. Győzelmünk értékét növeli, hogy egy héttel korábban a Győri ETO vereséget szenvedett a Széktói Stadionban. Úgy gondolom, a három pontnál többet nyertünk, hiszen ezzel a győzelemmel a mi kezünkbe került az ezüstérem sorsa. Persze a matematikai esélyünk még a bajnoki címre is megvan, de annak a sorsa már nem a mi kezünkben van. A célunk egyértelmű, az utolsó 3 fordulóban 9 pontot akarunk szerezni, ebben az esetben az ezüstérem biztos, hogy a miénk, a többit majd meglátjuk" - nyilatkozta a vidi.hu-nak Torghelle Sándor.

A Videoton a következő fordulóban a Győrt fogadja, mad azután a Pápa látogat a királyok városába, a zárófordulóban pedig Újpest vendége lesz.

  • Videoton - Győr 2012-05-13 16:45:00
  •