Milan

Ibrahimovic kudarcként éli meg az ezüstérmet, akár távozhat is

Zlatan Ibrahimovic, a Milan csatára csalódott amiatt, hogy ebben a szezonban nem nyer semmilyen trófeát csapatával, és komoly erősítéseket vár a klubvezetőktől.

"Nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy nem nyerek semmit. Az elmúlt jó néhány évben ez az első alkalom. Csalódott vagyok, kudarc számomra ez a szezon" - mondta a svéd, miután vasárnap eldőlt, hogy a Juventus lesz az olasz bajnok, és a BL-től a negyeddöntőben, az Olasz Kupában pedig az elődöntőben búcsúzott Milan nem nyer egyetlen trófeát sem a szezonban.

Zlatan Ibrahimovic sétál le a pályáról a Milan Napoli elleni mérkőzésén miután kiállították a Serie A-ban 2012-ben.

A csatár örül annak, hogy Massimo Allegri marad a vezetőedző a következő szezonban is, és szerinte a csapatot sújtó rengeteg sérülésnek nagy szerepe volt abban, hogy nem tudták megvédeni a bajnoki címüket.

"Allegriben megbízik az egész csapat, és ha mindenkire számíthattunk volna, idén is több esélyünk lett volna. A Juventusnak fantasztikus szezonja volt, amihez gratulálok nekik. De azért egy kicsit mi vesztettük el a bajnokságot, hiszen néhány hete még előnyben voltunk. Nem voltunk szerencsések" - mondta Ibrahimovic.

A támadó szerződése 2015-ig szól a Milannál, de azért meglebegtette, hogy távozhat, ha nem érzi maga körül elég erősnek a csapatot: "Nyerni akarok, és a klub hozzáállásán sok minden múlik. Maradni szeretnék, de tudni akarom, hogy mit akar a klub. Az utóbbi években remek munka folyt itt, remélem, hogy ez folytatódik majd."