NB I

Nincs minden rendben a fejekben - Pintér Attila

A Győri ETO kecskeméti vereségével a listavezető Debrecen előnye négy fordulóval a vége előtt öt pontra nőtt a Rába-partiakkal szemben, így a ha nem is hátradőlve, de nyugodtan készülhet a hétvégi csúcsrangadóra. Pintér Attila, a zöld-fehérek vezetőedzője szerint ráadásul mentálisan nincs minden rendben a kisalföldieknél.

Mint ismert, az OTP Bank Liga 27. fordulójának csúcsrangadóján a második helyen álló Győri ETO az élen robogó Debrecent látja vendégül. A két csapat között a különbség jelenleg öt pont, de amennyiben a hajdúságiak elszenvedik első vereségüket az ETO Parkban, lesznek még izgalmak a bajnokság véghajrájában.

"A játékosok tudják, mit jelent az öt pont különbség, és mit jelenthet, ha nem tudjuk megszerezni a győzelmet a Debrecen ellen - fogalmazott Pintér Attila. - A kecskeméti vereséggel nagyon sokat veszített a csapat, azt gondolom, ezt minden labdarúgónk átérzi. Jelenleg nincs minden rendben a fejekben, sok múlik azon, hogy hét végéig tudjuk-e ezt rendezni. Ha igen, akkor újra szorossá tehetjük a bajnokságot. Csak a saját játékunkkal kell foglalkozni. Meglátjuk, vasárnapig ki hogy épül fel, egy biztos: csak olyan ember lép majd pályára a Loki ellen, aki százszázalékosan oda tudja majd tenni magát, és mindent elkövet annak érdekében, hogy megszerezzük a három pontot. Ezen a mérkőzésen nagyon sokat fog számítani a küzdeni tudás, és az, hogy kinek mennyire lesz tiszta a feje. Fontos: aki a pályán lesz, mindent elkövessen annak érdekében, hogy győztesen záruljon a meccs." - nyilatkozta a győriek szakvezetője az eto.hu-nak mindent eldöntő találkozó előtt.

  • Győr - Debrecen 2012-05-06 18:00:00