Bayern München

Beckenbauer már másképp tekint Robbenre

A Bayern München elnöke ugyan a közelmúltban élesen bírálta a holland szélsőt, a klubvezető szeretné, ha a 28 éves játékos hosszabb távra tervezne a klubnál.

Robbenhez ragszkodnak Münchenben

A bajorok legendája a Borussia Dortmund ellen elveszített sorsdöntő bajnoki után kritizálta keményen a villámgyors szélsőt, amiért az büntetőt rontott a nagy rivális ellen. Annak a találkozónak az elvesztése a bajnokság elvesztésébe került, de Beckenbauer a minap már más hangnemet ütött meg Robbennel kapcsolatban...

"Robben tudja, hogy mi várna rá a klubnál. Ezért várom tőle, hogy aláírja az új megállapodást. Ez szolgálná mindkét fél érdekeit" - nyilatkozta Beckenbauer a német Bild-nek.

"Tudom, hogy Robben haragszik rám, amiért korábban kritizáltam őt, de megváltozott róla a véleményem. Nagy Robben-fan vagyok" - mondta a Császár. "Ő nélkülözhetetlen a számunkra a, a csapatunk olyan formációban játszik, amelyben kulcsszerep hárul a szélsőkre. Játékstílusunkat alapjaiban határozza meg az a minőség, amit ő és Ribéry képvisel."

A holland válogatott játékosnak elengedhetetlen érdemei vannak abban, hogy a Bayern München a Real Madrid testén keresztül bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, melyet majd május 19-én Münchenben rendeznek meg.

A tar frizurájú futballistának 2013 nyaráig szóló szerződése van a bajorokkal.

 

  • Bayern München - Chelsea 2012-05-19 20:45:00