Férfi kézilabda

A Szeged nem tudott versenyezni a Nagy Lászlónak ígért fizetéssel

Amint arról korábban beszámoltunk, a Barcelona férfi kézilabdacsapatának jobbátlövője, Nagy László valószínűleg az MKB Veszprémben folytatja a pályafutását. A BL-győztes játékos a hírek szerint a világ legjobban fizetett kézilabdázója lehet a bakonyiaknál.

A Barcelona technikai igazgatója sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Nagy László távozni szeretne a katalán klubtól. Mocsai Lajos, az MKB Veszprém vezetőedzője szerint a két együttes egyelőre nem állapodott meg a játékos átigazolásáról, ami szükséges, mivel az átlövő szerződése a következő szezon végéig érvényes.

Spanyol sajtóértesülések szerint Nagy Veszprémben a világ legjobban fizetett játékosa lesz, amivel korábbi klubja, a Pick Szeged Mezei Richárd elmondása szerint nem tudott versenyre kelni.

"Szegediként büszkék voltunk Nagy László sikereire, Veszprémbe szerződéséhez ezúton is gratulálunk. Az nagy elismerés, hogy egy magyar csapatban a világ legjobban fizetett játékosa lett, mi is tárgyaltunk vele, de csakúgy, mint a Barcelona, ezzel a fizetéssel nem tudtunk versenyezni" - nyilatkozta a Tisza-parti klub vezérigazgatója a delmagyar.hu-nak.