Férfi kézilabda

A Barcelonának és a Veszprémnek meg kell állapodnia - Mocsai Lajos

  • MTI

Távozik a Bajnokok Ligája címvédő Barcelona-Intersport csapatától Nagy László, a katalán sztárcsapat 31 éves csapatkapitánya.

Mocsai Lajos, a magyar válogatott szövetségi kapitánya - aki nyáron távozik az MKB Veszprém vezetőedzői posztjáról - kiemelte, hogy a két klub között jelenleg nincs érvényes szerződés, egyeztetés zajlik, és mivel Nagy Lászlónak eredetileg a jövő nyárig érvényes szerződése van a Barcelonával, így azt sem lehet tudni, hogy az átlövő mikor érkezne.

"Meg kell várni, miként tud megállapodni a két klub, és majd ennek ismeretében lehet arról dönteni, illetve beszélni a játékossal, hogy szeretne-e ismét a magyar válogatottban pályára lépni" - tette hozzá Mocsai.

A korábbi hírek szerint egyéves szerződés-hosszabbítást ajánlottak neki nagynak, szerdán viszont Masip már másról beszélt.

Ahhoz, hogy Nagy László az MKB Veszprémbe igazolhasson idén nyáron, a magyar klubnak ki kell őt vásárolnia - az ár elvileg hárommillió euró -, és külön szerződést kell kötnie a Veszprémnek és a játékosnak.