Tenisz

Serena Williams kegyeiért küzdenek az amerikai férfiak

  • VNA

Az amerikai férfi teniszezők nagy része Serena Williams oldalán szeretne elindulni a londoni olimpia vegyes páros versenyében.

A vegyes páros hosszú idő most Londonban került vissza az olimpiák programjába. Érdekes versenyre van kilátás, hiszen ezt a versenyszámot a világ legjobbjai - finoman szólva is - alacsonyabb rangúnak tekintik, így nagyrészt csak bemutató jellegű mérkőzéseken szerepelnek rajta. mivel azonban a londoni játékok során olimpiai aranyérmet osztanak ki ebben a számban is, így megnőtt a világ legjobbjainak érdeklődése is a vegyes páros iránt. Jól mutatja ezt az a tülekedés, ami a világ egyik legjobb női játékosa, Serena Williams "kegyeiért" zajlik.

Serena Williams nyert már olimpiát, igaz nem vegyes párosban - Fotó: AFP

A kiváló teniszező partnerének korábban már Andy Roddick és a neves páros játékosok, a Bryant-testvérek is bejelentkeztek. Az új jelölt most John Isner, aki szintén Serena oldalán képzeli el a londoni versenyen történő indulást. "Lehet, hogy sokak szerint nem én lennék az ideális jelölt, de kifejezetten jóban vagyok Serenával, így szeretnék vele indulni az olimpián. lehet, hogy meg kellene őt vesztegetnem és valami meglepetés ajándékot kellene adni neki, hogy engem válasszon. A világ egyik legjobb női játékosáról van szó, aki nagy segítség lenne az olimpiai tornán is, ha velem egy párban szerepelni" - nyilatkozta mosolyogva az amerikai játékos.