Real Madrid

Casillasék a Rayo Vallecanóra figyelnek

A spanyol bajnokság 36. fordulójának vasárnap déli mérkőzésén a Real Madrid 3-0-ra legyőzte a vendég Sevilla csapatát. A listavezető Cristiano Ronaldo góljával került előnybe, majd Karim Benzema duplája után gyorsan lerendezte a három pont sorsát. Ha a Barcelona kikap a Rayo Vallecano ellen, akár már vasárnap bajnok lehet a királyi gárda.

"Azok után, hogy szerdán a saját stadionunkban estünk ki büntetőkkel, nagyon fontos volt a számunkra, hogy ma megszerezzük a győzelmet. Előre kell tekintenünk és a bajnokság megnyerésére kell fókuszálnunk. Valamennyien izgatottak vagyunk, mert ez egy csodálatos dolog lenne." - mondta a Sevilla felett aratott győzelem után Iker Casillas, a királyi gárda csapatkapitánya.

"Nyernünk kellett az andlúzok ellen és nyertünk is. Egy újabb lépést tettünk az aranyérem felé, amely méltó jutalma lenne az elmúlt évben elvégzett rengeteg munkának".

Sikerével a madridi csapat akár már vasárnap bajnok lehet, ehhez "csak" annyi szükséges, hogy a címvédő Barcelona kikapjon a Rayo Vallecano otthonában. "Várjuk, amíg matematikailag is győztesek leszünk. Meg kell várni, hogy mi történik a Rayo - Barca meccsen" - reagált a dologra Casillas.