Vasas

Visszatért Angyalföldre a télen elküldött Casal-Odoi duó

Két régi-új ismerős tréningezett csütörtökön a Fáy utcában. Néhány hónapnyi távollét után Kasali Yinka Casal és Bradley Hudson-Odoi bevetésre készen várják a hétvégi fordulót.

A két játékost télen, a keretszűkítéskor küldték el a Fáy utcából, azóta a Fulham edzéseit látogatták, de ám Marijan Vlak újbóli kinevezése után visszahívták őket.

"Természetesen jó újra itt lenni, hiszen az alatt a rövid idő alatt is nagyon megszerettük a klubot. Jó újra látni a srácokat, a vezetőedzőt, szívesen tartozunk újra egy olyan csapathoz, amelyben sok lehetőséget látunk. A szurkolók pedig egyenesen csodálatosak! Viszont a távozásunk előtt borzalmasak voltak a körülmények. Nem voltak méltók a Vasashoz, nem voltak méltók egy profi klubhoz. Örömmel hallottuk Markovits Lászlótól, hogy azóta nagy változások zajlottak le, így bizakodva tekintünk a jövőbe" - nyilatkozta Casas a klub hivatalos honlapjának.

"Meglehetősen váratlanul ért minket a visszatérés lehetősége - ismerte el Casal. - Szombaton került először szóba, hogy Marijan Vlak számolna velünk, hétfő délután pedig már azzal hívott a menedzserünk, hogy szerdán Budapestre kellene repülnünk. Nagyon gyorsan történt minden, szinte gondolkodni sem volt időnk. Jelenleg mindketten hatva-hetven százalékos állapotban vagyunk, de a szívünk a helyén van, és a lelkesedés rengeteget számít."

"Csütörtökön edzettünk először a Vasassal, próbáltunk mindketten harapni. Más mentalitással nem is érdemes kimenni a pályára, csak úgy, hogy próbálod a legjobbat nyújtani. Ennek is akkor van igazán haszna, ha ezt a hozzáállást mind a tizenegy játékos képviseli - mondta Hudson-Odoi. - Már az különleges érzés volt, hogy újra beléphettünk a Vasas stadionjába, és aztán az öltözőbe. Nagyon izgatottan várjuk a következő napokat, heteket."