Eurochallenge Kupa

Ez életünk rendezvénye - Báder Márton

  • MTI
Címkék:

Felfokozott várakozással beszélt a debreceni férfi kosárlabda Eurochallenge Kupa elődöntőjéről Báder Márton, a Szolnoki Olaj csapatkapitánya.

"Van bennünk rendesen drukk, végső soron eddig ez életünk rendezvénye" - nyilatkozta pénteken a 18 órás kezdés előtt egy órával az MTI-nek. "Én külföldön, légiósként már játszottam Európa Kupa-döntőt, de az nem magyar csapattal volt, ez teljesen más..."

A Főnix Csarnok teljes díszben várta a Final Four résztvevőit, a tökéletes körítésre Bodrogváry Iván, az európai szövetség (FIBA Europe) vezetőségi tagja is felhívta a figyelmet:

"Tegnap, illetve tegnapelőtt érkezett a FIBA Europe két alelnöke, a belga Cyriel Coomans és a gibraltári John Goncalves, és mindketten szuperlatívuszokban nyilatkoztak a helyszínről. Jómagam szerda óta itt vagyok, a csarnok készen áll, most már minden a Szolnokon és a szurkolókon múlik."

A Szolnok-Besiktas (török) elődöntő 18 órakor kezdődik - ezt az m2 közvetíti -, a másik mérkőzést 20:30-tól a francia Chalon és az orosz Ljuberci vívja.