Ferencváros

Egészen más itt a légkör, mint a Vasasnál - Simic

A télen a Vasastól a Fradiba igazolt horvát csatár, Marko Simic egy csapásra a zöld-fehér szurkolók kedvencévé vált. A légiós a Zalaegerszeg után a Kecskemét kapujába is betalált.

Marko Simic, az FTC horvát idegenlégiósa"Nagyon boldog vagyok, hogy már egyből a ferencvárosi pályafutásom kezdetén több alkalommal be tudtam találni. Teljesen elégedett persze nem lehetek, a Kecskemét ellen két-három nagy lehetőségem is adódott, amelyeket sajnos nem tudtam gólra váltani – mondta a az ftc.hu-nak Simic.

"Összességében egészen más itt a miliő, mint a Vasasnál. Tetszik, hogy sokan kijárnak a mérkőzésekre, és hogy a drukkerek egész idő alatt buzdítanak minket. A jövő héten Fehérvárra megyünk, ahol egészen biztosan nehéz meccs vár ránk, így a jó eredmény eléréséhez ott is elkél majd a biztatás. A csapat egyébként érzésem szerint, egyre jobb lesz, amit jelez, hogy az elmúlt négy fordulóban a megszerezhető 12 pontból 10-et begyűjtöttünk."

"Hogy mit szeretnék a későbbiekben? Ez nem is kérdés számomra… Már most igazán otthonosan érzem magam az Üllői úton, szóval jó lenne sokáig itt maradni" – mondta el jövőjéről a 24 éves támadó.