Bajnokok Ligája

Mourinho a Chelsea játékosainak üzenget

José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője a Barcelona-Chelsea Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágója előtt sms-üzenetekben bátorította korábbi játékosait.

José Mourinho, a Chelsea korábbi vezetőedzője játékosaival, John Terryvel és Frank Lamparddal

José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője pszichológiai hadviselésbe kezdett a nagy rivális Barcelona Chelsea elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágója előtt. Mint ismert, a Chelsea meglepetésre 1-0-ra győzött a címvédő Barcelona ellen a múlt heti első mérkőzésen. A kedd esti összecsapás előtt a királyiak portugál szakvezetője sms-üzenetekkel igyekszik feltüzelni korábbi játékosait, és reményét fejezte ki, hogy a londoni Kékek jutnak be a müncheni döntőbe.

Az angol The Telegraph szerint a The Special One jó kapcsolatot ápol korábbi játékosaival, többek között John Terryvel, Frank Lamparddal, Didier Drogbával vagy Petr Cech-el, és szeretne találkozni egykori tanítványaival a május 19-i fináléban. Mourinhón kívül Roman Abramovics is igyekszik motiválni játékosait, ezért hajlandó is mélyen a zsebébe nyúlni, ha csapata kiüti a nagy esélyes katalánokat.

José Mourinho együttese, a Real Madrid szerdán lép pályára a második elődöntőben a Bayern München ellen Kassai Viktor játékvezetése mellett. Az első mérkőzésen a müncheniek hazai pályán 2-1-es győzelmet arattak.

Az este 20:45-kor kezdődő mérkőzésről élő szöveges tudósításban számolunk be a hathárom.hu-n. Ha kedvet kaptál a fogadáshoz, íme a tippünk az esti találkozóra!

  • Barcelona - Chelsea 2012-04-24 20:45:00