Magyar Kupa

Ezer forint lesz a belépő a fináléra

  • MTI
Címkék:

Ezerforintos egységáron kaphatóak a jegyek a Puskás Ferenc Stadionban jövő kedden sorra kerülő labdarúgó Magyar Kupa-döntőre, melyen az MTK Budapest és a DVSC-TEVA csap össze egymással.

Az mlsz.hu oldalon olvasható közlemény szerint a gyerekek előzetes regisztráció után ingyenesen tekinthetik meg a találkozót.

A honi szövetség (MLSZ) az MTK szurkolóinak 2545, a Debrecen drukkereinek pedig 2576 belépőt tart fenn az előzetes egyeztetéseknek megfelelően. A közleményből kiderül az is, hogy szükség esetén a nézőtér további területeit is megnyitják.

A belépőket a fővárosi gárda szimpatizánsai a Hidegkuti Nándor Stadionban, illetve a klub irodájában vehetik meg csütörtökön 9 és 16, pénteken pedig 9 és 14 óra között. A hajdúsági együttes szurkolói a Loki Shopban, a Tesco Malompark áruházban és a Modestore-ban válthatnak jegyeket csütörtöktől.

A nézők a kupadöntő napján is vásárolhatnak belépőket: az MTK drukkereit a Dózsa György úti, a DVSC szimpatizánsait pedig a Stefánia úti pénztárakhoz várják.

Az MLSZ a hagyományoknak megfelelően ezúttal is alakít ki gyermekszektort. A belépés ide ingyenes, de biztonsági, illetve szervezési okokból a gyerekeknek is rendelkezniük kell jegyekkel. A szövetség a gyermekjegyek@mlsz.hu e-mail címre várja csapatok, iskolák, akadémiák jelentkezését szerda délig.

A Magyar Kupa döntője jövő kedden 18 órakor kezdődik.