NB I

Köpött vagy sem a Győr légiósa? - videó

A Győri ETO-DVTK (2-0) NB I-es mérkőzés nagy indulatokat váltott ki mind a pályán, mind a mérkőzést követő sajtótájékoztatón. Szerinted valóban leköpte Marek Srestík a vendégek játékosát Youssef Sekourt? Szavazz!

A kiállításokkal és kapusbakikkal tarkított találkozón két diósgyőri játékost is kiállított Farkas Ádám játékvezető, méghozzá meglehetősen érdekes körülmények között. A 80. percben Gohér Gergő kapott pirosat egy becsúszást követően a félpályánál, ám nagy valószínűséggel tízből kilenc alkalommal csak sárga lett volna a jutalma a szabálytalankodó játékosnak.

A nagyobb vihart kavart kiállítás az első félidő végén történt. A 42. percben Marek Strestík, a hazaiak légiósa meglehetősen durván szabálytalankodott Youssef Sekourral szemben, majd egy olyan mozdulatot tett a földön fekvő ellenfele irányába, amelyet többen köpésnek láttak, a marokkói légiós pedig törlesztésként mellel felöklelte a győri játékost. A bíró sárgát adott Strestíknek, a magából kikelt Sekourt pedig kiszórta.

Szerinted valóban köpött Strestík? Szavazz a cikk mellett!

A meccs utáni sajtótájékoztatón a feldúlt állapotban lévő Szentes Lázár kikelt magából, és először lehülyézte az újságírókat, majd Marek Strestríket azzal vádolta, hogy leköpte a Diósgyőr játékosát Youssef Sekourt. Marek Strestík kikérte magának a DVTK vezetőedzőjének állítását, és felháborodottan szólt vissza Szentesnek. Pintér Attila, az ETO vezetőedzője csitította le játékosát, majd a kedélyeket Klement Tibor, a győriek ügyvezetője igyekezett csillapítani, de közben ő is odaszúrt egyet a DVTK átmeneti trénerének, akinek szemlátomást töri a hátát a kispad.