Bajnokok Ligája

Ribéry okozta Robben monokliját?

A német Bild bulvárlap szerint a Bayern München két játékosa, Franck Ribéry és Arjen Robben összeverekedett a Real Madrid elleni keddi Bajnokok Ligája-elődöntő szünetében.

A német Bild bulvárlap szerint Ribéry és Robben összeverekedett a Real Madrid elleni keddi BL-elődöntő szünetében.

A jól értesült újság arról írt, hogy egy szabadrúgás miatt esett egymásnak a két szélső, nem tudták eldönteni, melyikük végezze el. A szünetben verekedni kezdtek az öltözőben, a társaknak kellett szétválasztaniuk őket. Robben a meccs után nyilatkozott az UEFA munkatársának, jobb szeme alatt feltűnő lila folt látszódott. A hír szerint a két renitensnek a vezetőség előtt is tisztáznia kellett magát.

A pontrúgást egyébként Toni Kroos végezte el, és a sorfalba lőtte. A Bayern 2-1-re legyőzte a Real Madridot, a visszavágót jövő szerdán rendezik a spanyol fővárosban.

Olvasd el elemzésünket a mérkőzésről a Taktikai Zóna című rovatunkban!

Bajnokok Ligája elődöntő 1. mérkőzés
Bayern München - Real Madrid 2-1 (1-0)
München, Allianz Arena, 66 ezer néző, vezette: Howard Webb (angol).
Bayern München: Neuer - Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba - Schweinsteiger (Müller, 61.), L. Gustavo - Robben, Kroos, Ribéry - Gomez. Vezetőedző: Jupp Heynckes.
Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao - Khedira, Xabi Alonso - Ronaldo, Özil (Marcelo, 69.), Di María (Granero, 79.) - Benzema (Higuaín, 84.). Vezetőedző: José Mourinho.
Gólszerző: Ribéry (17.), Gomez (90.), ill. Özil (53.)
Sárga lap: Badstuber (31.), Robben (37.), Lahm (65.), ill. X. Alonso (56.), Coentrao (56.), Di María (61.), Ramos (76.), Higuaín (90+2.), Marcelo (90+3.)
Bayern München - Real Madrid
statisztika
49% Labdabirtoklás 51%
10 Kapura lövés 6
4 Kaput eltaláló lövések 3
6 Kaput nem találó lövések 3
14 Szabadrúgás 20
6 Szöglet 4
0 Les 1
19 Bedobás 12
2 Védés 2
4 Kirúgás 10
20 Szabálytalanság 13
3 Sárga lap 6