Nemzetközi foci

Domenech kritizálta Mourinhót és Ancelottit

A korábbi francia szövetségi kapitány mikroblogjában bírálatot fogalmazott meg napjaink két elismert szakemberével szemben.

Domenech 2006-ban világbajnoki döntőig vezette a gallokat, de ott tizenegyesrúgásokkal csapata elbukott

A francia nemzeti csapat éléről meglehetősen ellentmondásos körülmények között 2010-ben távozó Domenech azt kifogálsolta a portugál és az olasz tréner munkásságában, hogy túlságosan defenzív taktikára állnak át, ha az eredmény már megfelelő a számukra.

" Igazából csak idegesek: a védekező taktika nem elég az eredmény megvédésére. Ugyanazok azok az okok, ugyanazok a hatások. Mourinho, Ancelotti" - írta Twitterén a francia szakember.

Domenech kritikája Mourinhót a keddi Bayern München elleni BL-elődöntő miatt érte, a portugál szakvezető a találkozó utolsó 20 percében Özilt, Di Maríát és Benzemát is lecserélte, majd a hajrában a németek maguk alá gyűrték a támadásban teljesen passzívá váló spanyolokat.

Ancelotti hétvégén csapatával ugyan megszerezte a vezetést a ligautolsó Auxerre otthonában, de a 86. percben kapott gól miatt csak döntetlenre futotta a PSG erejéből, amely így két ponttal lemaradt az élen álló Montpelliertől.