Bolton

Muamba elhagyta a kórházat

Fabrice Muamba, a Bolton Wanderers futballistája elhagyta a kórházat, kevesebb mint egy hónappal azt követően, hogy a Tottenham elleni FA-kupa-mérkőzésen leállt a szíve és újra kellett éleszteni.

Muambát kiengedték a kórházból

A 24 éves Muamba - a magyar válogatott kapus Bogdán Ádám csapattársa - március 17-én, a Tottenham elleni meccsen esett össze, többször újra kellett éleszteni. Az orvosi vélemények szerint nagy valószínűséggel nem futballozhat többet profi szinten.

"Nagyon örülök, hogy elhagyhatom a kórházat, és szeretném megragadni az alkalmat, hogy tiszteletemet és köszönetemet fejezzem ki a Chest Kórház minden dolgozójának, akik részt vettek az ápolásomban. Elkötelezettségük, szakértelmük egyszerűen fantasztikus, örökre az adósuk vagyok. Egyúttal szeretném megköszönni annak a rengeteg jóakarónak a támogatását, akik több ezer üzenettel biztattak" - idézi Mumabát a Bolton hivatalos honlapja. "Folytatom a rehabilitációt, szeretnék minél több időt a családommal tölteni."

"Fantasztikus hír, hogy Fabrice-t hazaengedték. A klubnál mindenkit örömmel töltött el. Szeretnénk megköszönni a London Chest Hospital dolgozóinak az az elképesztő munkát, amit Fabrice-ért végeztek. Most az a legfontosabb, hogy Fabrice és családja elég időt tudjon egymással tölteni, kérem a média dolgozóit, hogy továbbra is tartsák tiszteletben magánéletüket" - nyilatkozta Owen Coyle menedzser.