Biatlon

Életveszélyesen megfenyegették Magdalena Neunert

  • VNA

Nem mindenki örült Magdalena Neuner korai visszavonulásának, egyesek halálos fenyegetés formájában adtak hangot nemtetszésüknek.

Látványos ünnepség keretében búcsúztatták el a németek múlt pénteken a kiváló biatlonost, Magdalena Neunert. A meglehetősen fiatalon visszavonuló klasszis számára nem alakul ennyire egyszerűen a búcsú, mivel elmondása szerint az utóbbi időszakban több halálos fenyegetést is kapott. "A ruhpoldingi világbajnokság ideje alatt fenyegettek meg, ami nem az első ilyen jellegű dolog volt. Igazából viszont sohasem féltem. Szeretném élvezni a siker pillanatait és nem foglalkozni a fenyegetésekkel" - árulta el utólag Neuner, akit természetesen jól képzett biztonságiak őriztek a wallgaui ünnepség alatt is.

"Nem hagyom, hogy bárki is tönkretegye ezeket a csodálatos perceket, amikor engem ünnepelnek és én is megköszönhetem a közönségnek a segítséget és a támogatást" - nyilatkozta a kétszeres olimpiai bajnok, akit a fenyegetés miatt a ruhpoldingi világbajnokság idején fokozottan védtek a biztonságiak.