Manchester City

Mario Balotelli kész orvosi segítséget kérni

Mario Balotelli egyik közeli barátja azt állítja, a csatár kész szakember segítséget kérni, hogy kontrollálni tudja dühkitöréseit - erre leginkább a futballpályán lenne szükség. A Manchester City olasz támadója múlt vasárnap ismét piros lapot kapott, a szezonban valószínűleg már nem játszik többet.

Balotelli a mostani szezonban 11 sárga és 2 piros lapot gyűjtött be."Mario nem akarja elhagyni a Cityt, és belátta, hogy orvosi segítségre van szüksége" - idézi a rejtélyes barátot a The Sun. "Már ő is belátta, hogy kicsúszott a kezéből az irányítás. Készen áll arra, hogy orvoshoz forduljon, hogy rendbe tegyék a fejét. Hatalmas tehetség, de komoly veszélyben forog a karrierje. Egyre súlyosabb problémái vannak, felismerte, hogy ezekkel szembe kell néznie és meg kell ezeket oldania."

A 21 esztendős olasz válogatott csatár a mostani szezonban 11 sárga és 2 piros lapot gyűjtött be, legutóbb múlt szombaton, az Arsenal ellen állíttatta ki magát. Roberto Mancini menedzser ezután elmondta, hogy eltiltása lejártával sem játszatja Balotellit, nem akar feleslegesen kockáztatni.