Győr

Djordjevic egy pillanatra elvesztette az eszméletét, de nincs nagy baj

Vladimir Djordjevic a Győri ETO védője a Ferencváros elleni szombati mérkőzés 78. percében összefejelt az ellenfél egyik játékosával. A légiós várhatóan a hétfői edzés helyett pihenni fog.

"Mindenki a fejbőr összevarrásáról beszél, de ilyenkor nem ebből lehet a baj – mondta Dr. Ágh László csapatorvos az eto.hu-nak. – A játékost azért tartottuk olyan sokáig a pálya szélén, mert arról is meg kellett győződnünk, hogy megfelelő állapotban van-e, nem alakultak-e ki úgynevezett neurológiai tünetek. Volt egy pillanatnyi eszméletvesztése is, így a mérkőzés után azonnal a kórházba siettünk. Először kitisztítottuk a sebet, majd különféle vizsgálatokat végeztünk el a játékoson. A kopnyaröntgen szerencsére törést nem mutatott, és a központi idegrendszere sem sérült."

"Felugrottunk fejelni, egy csattanást éreztem, és egy pillanatra elsötétült a világ – emlékezett vissza Djordjevic. - Hogy azután hogyan kaptuk a gólt, arra nem emlékszem. Nem értem, miért nem állította meg a játékvezető azonnal a játékot… Egyértelmű volt, hogy vissza kell jönnöm, hiszen nem volt már több cserénk."