Diósgyőr

A kezünkben volt a győzelem, ezért nagyon fáj a vereség - Tisza Tibor

A kiesés ellen harcoló Kaposvár az utolsó négy percben szerzett két góllal győzte le a vendég Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

"Sajnálom, hogy így alakult a meccs vége, nagyon szerettünk volna nyerni. Azt gondolom, most mutatkozott meg, hogy a csapatunknak még bőven van mit tanulnia. Vezettünk 1-0-ra, majd 2-1-re az ellen a Kaposvár ellen, amely mindössze egyetlen vereséget szenvedett hazai pályán ebben a bajnokságban és mégsem tudtuk megtartani az előnyünket, és ez óriási hiba" - nyilatkozta a dvtk.eu-nak Tisza Tibor, akinek góljával sokáig győzelemre állt a Diósgyőr.

"Ez az NB I., ahol szervezett csapatok játszanak, mindegyik tud gólt lőni és ha az ember nem százszázalékig koncentrál, akkor bekövetkezhetnek ilyen vereségek. Nagyon fáj a vereség, mert kezünkben volt a meccs, mégsem tudtuk egyetlen pontot sem szerezni" - folytatta a csatár. "Fel kell állnunk a padlóról, bízom benne, mi fogjuk a nagy meglepetéseket szerezni a következő fordulókban. Úgy gondolom, mind a Győr, mind a Debrecen számára eljöhet az az idő a bajnokságban, amikor hibázni fognak - mert abban biztos vagyok, hogy mindkét csapatnak lesz még veresége ebben a szezonban -, miért ne lehetnénk mi az a csapat, amelyik hibázásra kényszeríti őket? Bízom a csapatban, bízom benne, hogy legközelebb nem csak megszerezzük, hanem meg is tartjuk a vezetést."