NB I

A 90. percben még nyerésre állt a Pécs Siófokon, de kikapott

Az OTP Bank Liga 24. fordulójában a Siófok csapata hazai pályán 2-1-es győzelmet aratott a Pécs együttese ellen. A Balaton-partiaknak ez volt a negyedik tavaszi győzelmük, és ugyan még sok van hátra a szezonból, szinte biztos, hogy a következő évben is a legmagasabb osztályban szerepelnek majd.

A találkozó első félideje nem hozott magas színvonalat, helyzetet is alig, ám a másodikban Bajzát lesgólja után Horváth Zs. ritkán látható, hatalmas góljával vezetést szereztek a pécsiek, akik 287 perc után találtak kapuba ismét.

Ezt követően kétszer is Simon "lábában volt" az egyenlítés, ám Dibusz mindkétszer túljárt az eszén, ám harmadjára a Nyári által kiharcolt büntetőt már értékesítette a csatár.

A ráadásban pedig Nagy beadása után Haraszti a győztes találatot is megszerezte a meccs hajrájára felébredő házigazdáknak.

OTP Bank Liga 24. forduló
FGSZ Siófok-PMFC Matias 2-1 (0-0)
Siófok, 1000 néző, v.: Szabó Zs.
gólszerzők: Simon A. (90., 11-esből), Haraszti (94.), illetve Horváth Zs. (70.)
sárga lap: Mogyorósi (71.), Lengyel (82.), Nyári (92.), illetve Todorovic (50.), Markovic (90.)
Siófok: Rybansky - Mogyorósi, Nyári, Lengyel, Kiss Zs. - Haraszti, Egerszegi, Kanta Sz. (Fejes, 67.), Pál Sz. (Sowunmi, 62.) - Melczer (Nagy I., 87.) - Simon A.
Pécs:Dibusz - Nagy J., Causic, Todorovic, Markovic - Scepanovic (Horváth Zs., 56.), Goia - Demjén (Lantos, 76.), Fröhlich, Nagy O. (Okoronkwo, 65.) - Bajzát