La Liga

Mourinho többet nem áll szóba a spanyol sajtóval

A spanyol Marca szerint a Real Madrid portugál szakvezetője továbbra is hajthatatlan, és űgy tűnik, hogy a szezon hátralévő részében már nem akar a sajtó elé kiállni.

Mourinhót ezentúl csak a BL-meccsek előtt lehet faggatni

Mint ismert, Mourinhót a Villarreal elleni 1-1-re végződő találkozón tiltotta el a spanyol szövetség, mivel Paradas Romero játékvezető idő előtt elküldte őt a kispadról szövegelés miatt.

A kétszeres BL-győztes szakember az ominózus találkozó óta nem hajlandó a spanyol média munkatársaival szóba állni, egyetlen nyilvános szereplése az APOEL elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő előtti sajtótájékoztató volt - de az sem sikeredett botránymentesre, mivel egy számára nem kívánatos kérdés után nemes egyszerűséggel kivonult a teremből.

A portugál látszólag nehezen viseli a hispán sajtó felöl áradó nyomást, a Real Madrid márciusi döntetlenjei után természetesen felerősödtek a negatív vélemények is munkájával kapcsolatban.

Szombaton a La Ligát négy ponttal vezető Real Madrid hazai pályán a Sporting Gijónt fogadja, de Mourinho továbbra sem hajlandó megjelenni a találkozó előtti felvezető sajtókonferencián.

Közben a Sporting trénere, Javier Clemente is bejelentette, hogy így ő sem kíván részt venni a madridi eseményen, de a gijóniak honlapján megjelentek szerint az elutazás előtt készségesen válaszol a neki feltett kérdésekre.

Jelen állás szerint egyik vezetőedző sem lesz tehát jelen a sajtótájékoztatón, így feltehetőleg majd segítőik állnak a sajtó rendelkezésére.

A "Special One" már kihagyta a Valencia és az Atlético elleni felvezetést is, de jelen állás szerint ez a lista hosszúra nyúlhat. 

  • Real Madrid - Gijon 2012-04-14 20:00:00