Sportfogadás

Játssz és nyerj a hathárom.hu új tippjátékán!

megosztom

A hathárom.hu legújabb alkalmazásával szórakozva nyerhetsz ajándékokat vagy akár valódi pénzt is anélkül, hogy saját pénzedet kockáztatnád.

Legújabb fejlesztésünk béta verziójában az összes nagy európai bajnokságra, a kupákra, az NB I mérkőzéseire vagy a Bajnokok Ligájára is tippelhetsz, és ha megfelelsz az egyes tippligák feltételeinek, akkor azok ranglistájára is besorolást nyerhetsz. Amennyiben a legjobbak közé tartozol, értékes ajándékok és pénz üti a markodat. Nincs más dolgod, mint minél többet és minél pontosabban tippelni!

Hathárom.hu tippjáték

Szeretnéd megmutatni mindenkinek, hogy te vagy a legjobb? Itt a lehetőséged, tippjeidet meg is indokolhatod szövegesen.

Aktív tagja vagy a hathárom.hu közösségének? Számodra itt a megfelelő alkalom, hogy egyszerűen és saját pénzed kockáztatása nélkül juss sportfogadási tőkéhez.

Az alábbi táblázatban összefoglaljuk a most induló tippligáinkat. Ha teljesíted a feltételeket, párhuzamosan is indulhatsz az egyes ligákban.

Hathárom.hu tippjátékok
Játéktípus Díjazás Leírás
1. Általános foci tippjáték - béta Tárgynyeremények Link
2. Angol foci tippjáték - béta 50$ összdíjazás Link
3. Tippelj indoklással játék - béta 35$ összdíjazás Link
4. Tippjáték az aktív közösségi tagoknak - béta 35$ összdíjazás Link

Tippjátékaink jelenleg béta verzióban futnak, így elképzelhető, hogy időszakosan hibákat találsz. Ezeket folyamatosan javítjuk, megértéseteket és kis türelmeteket kérjük!

megosztom