Bajnokok Ligája

A darts királya Bayern-Barcelona döntőre tippel

Az angol Phil Taylor a goal.com-nak adott exkluzív interjújában beszélt várakozásairól a Bajnokok Ligájában, valamint arról, hogy nagy csodálója a Bayern Münchennek.

Phil Taylor nem sok esély ad a Chelsea-nek

A fogadóirodák legtöbbje a két spanyol gigászt várja a Bajnokok Ligája májusi fináléjába, de az angol Phil Taylor ezt másképp godnolja.

"Az én tippem egy Barcelona - Bayern München döntő" - mondta a 15-szörös darts világbajnok, aki saját nemzetének csapatát illetően nem túl optimista. 

"Chelsea-nek nem sok esélye van a Barcelona ellen. Hiába mondják azt, hogy nem félnek a katalánoktól, azért mondják ezt, mert igenis félnek tőlük.A Chelsea-nek egy esélye van, ha Drogba a talpon marad. Ő állandóan fetreng." - szúrt oda egyet az elefántcsontparti támadónak a nyilak mestere. Taylor szavaiból az is kiderül, hogy kedvenc csapata a Bayern München.

"Szeretem nézni a Bayern München játékát. Toni Krosst különösen. Kedvelem Arjen Robbent, nagyszerű játékos. És akkor ott van Franck Ribéry....mindannyian nagyon jók. Nagyszerű ez a csapat".

A Bajnokok Ligája elődöntőire jövő héten kerül sor, a Real Madrid Münchenben, míg a Barcelona Londonban kezdi a párharcot.