La Liga

Elmaradt egy piros lap Cristiano Ronaldo ziccerénél a Valencia ellen? - videó

A látványos játékot, de emellett óriási feszültséget és rengeteg színészkedést hozó Real Madrid-Valencia rangadón (0-0) a sok helyzet közül Cristiano Ronaldóé volt az egyik legnagyobb a 69. percben, a lehetőség azonban a portugál csatár elesésével ért véget.

A játékvezető nem ítélt semmit, amikor a Real Madrid játékosa Víctor Ruíz mellett a földre került, és ezzel mindenképp hibázott, hiszen ha nem látott szabálytalanságot, akkor Ronaldónak kellett volna sárga lapot adnia műesésért.

Ugyanakkor a sokadik visszajátszásból kiderült, hogy a portugál - aki azért hajlamos a színészkedésre - nem teljesen magától esett el. Amint az az alábbi videó 34. és 54. másodpercénél a jobb alsó sarokban látszik, a Valencia védője bizony rálépett Cristiano Ronaldo lábára. Ezzel valószínűleg megzavarta a támadót, akinek ugyan nem kellett volna mindenáron elesnie, de mivel emiatt nem tudta jól átvenni a labdát, és az Guaita kapusé lett volna, lement.

Carlos Clos Gomeznek igen éles szeműnek kellett volna lennie, hogy a két sprintelő játékos között ezt a kontaktust észrevegye, de a videó alapján szabálytalanság történt, így a Real Madridnak szabadrúgással kellett volna jönnie, Víctor Ruíznak pedig piros lapot kellett volna kapnia. Talán egy videóbíró tudott volna segíteni az esetnél...