Tenisz

Kuznyecova megint megszabadult edzőjétől

  • VNA

Négy éven belül másodszor szakított mesterével, Olga Morozovával az oroszok kiváló teniszjátékosa, Szvetlana Kuznyecova.

Az oroszok kiváló teniszezője, Szvetlana Kuznyecova ismét szakított trénerével, Olga Morozovával. A jelenleg a világranglista 25. helyén álló Kuznyecova a korábbi izraeli játékossal, Amos Mansdorffal készül a jövőben. Az orosz játékos nem először szakít már a legendás Morozovával, akivel 2009-ben is különváltak az útjaik, igaz akkor nem sokkal később ismét felkérte őt trénerének. A korábban még a világranglista második helyén is álló Kuznyecova pocsék évet teljesített 2010-ben, az ott elveszített ranglista pontjait pedig azóta sem tudta visszaszerezni.

Célja az, hogy minél előbb visszakerüljön a legjobb tíz közé, ennek eléréséhez pedig a korábbi Australian Open negyeddöntős Mansdorfban látja a legnagyobb segítséget. Az új tréner 1994-ben fejezte be aktív játékos pályafutását, amely után az izraeli Davis Kupa csapat mellett dolgozott és egyengette egyik legjobb honfitársa, Dudi Sela karrierjét is.