Premier League

Paul Ince szerint ő lenne a Wolves ideális menedzsere

Az egykori angol válogatott középpályás szerint ő tudná motiválni a játékosokat és a szurkolókat.

Paul Ince vállalná a kiesés elleni harcot

Jez Moxey, a Farkasok vezérigazgatója nem akarja elsietni az új szakember kinevezését. Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Wolverhampton Wanderers vezetősége februárban menesztette Mick McCarthy edzőt. Az 53 éves tréner 2006 júliusa óta irányította a csapatot, amellyel 2009-ben jutott fel a Premier League-be.

Azért kellett felállnia a kispadról, mert a West Bromwich Albiontól elszenvedett 5-1-es kudarc sorozatban negyedik bajnoki veresége volt az együttesnek, amely így visszacsúszott a kieső zónába. Jez Moxey, a Farkasok vezérigazgatója nem akarta elsietni az új szakember kinevezését, addig az egyik segédedzőt, Terry Connort bízta meg a csapat vezetésével, az utolsó hat meccsén azonban egyetlen pontot szerzett az együttes. A legújabb név, akivel tárgyal a vezetőség, Paul Ince.

"Minden tiszteletem Terry Connoré, de nekem több menedzseri tapasztalatom van. Megmentettem már csapatokat a kieséstől, fel is jutottam a Premier League-be együttesekkel és ott dolgoztam. Azt hiszem a jelenlegi helyzetben tudnám motiválni a játékosokat és a szurkolókat. A Wolves egy óriási klub, négy évig játszottam ott, ezért része az életemnek" - mondta a szakember esetleges kinevezésével kapcsolatban.

A Wolves jelenleg utolsó helyen áll a Premier League-ben.