Haladás

Bizonytalan a sorsa a szlovák légiósnak

Egyelőre nem tudni, hogy a következő szezonban is a Haladás együttesét erősíti-e Marian Sluka, a szombathelyiek szlovák légiósa.

Marian SlukaA 32 éves középpályás szerződése jelenlegi klubjával június 30-án lejár, de ennek ellenére még nem egyeztetett a vezetőkkel a folytatásról. A Haladás hivatalos honlapjának Tóth Miklós ügyvezető azt mondta, hogy egyelőre még nincs döntés Slukával kapcsolatban, a játékos viszont jelenzte: szívesen maradna Szombathelyen.

"Decemberben beszélgettünk utoljára a szerződésem meghosszabbításról, akkor még úgy tűnt, két évvel fogok hosszabbítani. Azóta nem beszéltünk róla, nekem senki nem szólt, hogy mi lesz a jövőben. Nem tudom, hogy lesz tovább. Június 30-ig szerződésem van, teljes erőbedobással edzek. Végzem a dolgom. Azt gondolom, az, hogy most kevesebb lehetőséghez jutok, annak is köszönhető, hogy bizonytalan a sorsom. Mindenesetre én szívesen maradnék. Télen több csapat is hívott, lett volna lehetőségem eligazolni, de akkor azt mondták a Hali vezetői, hogy maradjak. Remélem, hogy gyorsan megszületik a döntés a hogyan továbbról és akkor végig tudom gondolni a pályafutásomat, mert szeretnék még focizni – mondta Sluka.

Marian Sluka 2008 és 2010 között a Zalaegerszeg légiósa volt, utolsó szezonjában a legnagyobb példányszámban eladott sportnapilap a legjobb jobb oldali középpályásnak választotta.