Női kézilabda BL

Teltház előtt harcolhatja ki a finálét a Győr

Már csupán néhány jegynek nincs gazdája a szombaton esedékes női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágójára, ahol a Győri Audi ETO KC a Veszprémi Arénában fogadja a román Oltchim Valceát.

A győri drukkereknek kulcsszerepük lehet szombatonA magyar bajnok vasárnap négygólos vereséget szenvedett Romániában, noha az első játékrész után még négygólos előnyben volt. Az eredmény miatt ugyan keserű lehet a győriekért szorítók szájának íze, de az összeszedett hátrány nem tűnik ledolgozhatatlannak.

Mint ismert, a Rába-parti alakulat a győri Magvassy Sportcsarnok helyett a Veszprémi Arénában látja vendégül ellenfelét, mivel a nagy érdeklődésre való tekintettel a klubvezetés úgy döntött, hogy egy több nézőt befogadó sportlétesítménybe "viszi" a találkozót.

A klub honlapjának közleménye szerint hétfő este már csak 300 jegy volt kapható a szombati mérkőzésre, így szinte biztosra vehető, hogy csurdoltig megtelik majd a bakonyi csarnok, amely 5500 néző befogadására alkalmas.

A vasárnapi valceai mérkőzésen fergeteges hangulatot teremtett a román közönség, de a győri klub biztos benne, hogy a veszprémi csarnokot megtöltő hazai szurkolók fanatizmusa még ezt is felül tudja múlni, és sikerül kiszurkolniuk a lányoknak a továbbjutást a Bajnokok Ligája döntőbe.