Bajnokok Ligája

Mourinho nem nézi meg a Barcelona és a Milan meccsét

A Real Madrid portugál szakvezetője a Bayern München - Olimpique Marseille találkozót követi majd, hiszen csapata annak a párharcnak a győztesével néz farkasszemet a BL elődöntőjében.

Mourinho kihagyja legnagyobb riválisa találkozóját

Kedd este a futballért rajongó szurkolók nagy százaléka feltehetőleg a Barcelona-Milan rangadót fogja majd figyelemmel követni, lévén, hogy a futballtörténelem két gigászának csatájáról beszélünk. A felek ráadásul semmire nem jutottak egymással a San Siróban, így a döntés a kedd esti, Nou Campban megrendezett mérkőzésre marad, míg a másik találkozón nagyjából eldőlt a továbbjutás kérdése. 

José Mourinho szerint is kiváló mérkőzésre van kilátás a katalán fővárosban, de ő inkább a müncheni Allianz Arénában zajló találkozóra koncentrál majd. "Azt tervezem, hogy a Bayern- Marseille találkozót nézem, hiszen ha továbbjutunk, e párharcból kerül ki az ellenfelünk. Ez a mérkőzés érdekel a leginkább, ezért ezt fogom nézni" - mondta a portugál, akinek döntése szakmai szempontból teljesen érthető. "A Barca-Milan nagyszerű találkozó lesz, meglehet, hogy a negyeddöntők legfontosabb 90 perce lesz ez, de nem fogom nézni, mert ez most nem jelent semmit a számunkra." Ezt egyébként csattanós válaszként is fele lehet fogni Mourinho részéről arra a korábbi Guardiola-nyilatkozatra, mely szerint a Real-meccs helyett a Barca edzője inkább filmet nézett a tv-ben.

Mourinho érvelésében nem találunk kivetni valót, mindenesetre nálunk 20.45 perctől élő szöveges tudósítást olvashatsz Barcelona - Milan találkozóról, a fogadni vágyóknak pedig itt adunk különféle tippeket a rangadóra.