Női kézilabda BL

Amit véghezvittünk a Győr ellen, az egyszer történik meg az életben - Voina

A Győri Audi ETO KC nagyszerű első és rosszul sikerült második félidő után négygólos, 35-31-es vereséget szenvedett a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén a Valceától, ami után a román együttesnél természetesen nagyon boldogan értékeltek.

Radu Voina, az Oltchim Valcea vezetőedzője nyilatkozik csapata mérkőzése után.

Radu Voina, a Valcea vezetőedzője megismételhetetlennek tartja azt, ahogy csapata ötgólos hátrányát hétgólos előnyre fordította, és tudja, hogy kemény visszavágóra kell felkészítenie az együttest: "A mérkőzés után édességekre volt szükségem, annyit kivett belőlem, de minden jó, ha a vége jó. Valószínű, hogy amit ma sikerült véghez vinnünk, egyszer történik meg az életben. Meg szeretném köszönni a valceai publikumnak, még akkor is, ha szünetben a lemondásomat követelték. A továbbjutás viszont a visszavágón fog eldőlni, és senki ne merészelje azt mondani, hogy mi vagyunk az esélyesebbek. Az eredmény nyitott, a továbbjutás a tét, és a lányok szárnyakat kaptak, ez még maga után vonhatja azt is, hogy egy nagy dolog részesei lehetünk, és nagyon boldog leszünk" - idézte a szakembert a handball.hu.

Aurelia Bradeanu, aki korábban a Győr meghatározó játékosa volt, szintén a vasárnapi meccs keménységét emelte ki: "Olyan fáradt voltam, hogy alig álltam a lábamon. Sokat dolgoztunk, igazán nehéz meccs volt. Nagyon szerettünk volna nyerni, de sajnos az első félidőben sokat hibáztunk. Szerencsére a szünetben az edző tudta, hogyan kell bennünket észhez téríteni, és motiválni. A második félidő varázslatos volt, azt hiszem, az ellenfél kissé lenézett bennünket, azt hitték már megnyerték a meccset a szünetben, de a mi határozottságunk és ambíciónk volt a döntő."