Újpest

A tegnapi mérkőzés nagyon megviselt mindenkit - Spisljak

Nincs szó Zoran Spisljak vezetőedző menesztéséről az OTP Bank Ligában 12., a kiesés ellen harcoló Újpest FC labdarúgócsapatánál.

Spisljak nagyon csalódott volt

Nincs szó Zoran Spisljak vezetőedző menesztéséről az OTP Bank Ligában 12., a kiesés ellen harcoló Újpest FC labdarúgócsapatánál. Péteri János, az egyesület kommunikációs munkatársa hétfőn az MTI érdeklődésére elmondta, reggel klubigazgatói megbeszélést tartottak, de ezen nem került szóba az edzőváltás.

"Tulajdonképpen nem történt más, minthogy valóban rossz játékkal, 5-1-re kikaptunk a Debrecentől. Természetesen a vereségről a belga tulajdonos, Roderick Duchatelet úr is értesült, de Zoran Spisljak menesztéséről nincs szó" - fogalmazott Péteri, aki hozzátette, a vezetőedzőt nagyon megviselte a mutatott játék és a végeredmény, ezért is nem ő, hanem Marc Leliévre másodedző vett részt a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

Zoran Spisljak, a csapat trénere a klub hivatalos oldalán nyilatkozott.

"A tegnapi mérkőzés nagyon megviselt mindenkit. Nagyon csalódott vagyok nemcsak az eredmény miatt, hanem ami igazán fáj, az a mutatott játék képe. Az első félórában sajnos nagyon sok egyéni hibát követtünk el, és ezzel megadtuk a lehetőséget a Debrecennek, amit könyörtelenül kihasználtak. Ezek után már nagyon nehezen találtuk a ritmusunkat a játékban. Az első félidőben 3 nagyon veszélyes pontrúgásunk is volt, amiről centikkel maradtunk le, de nem sikerült kihasználni azokat. A játékosokkal a mérkőzés után megbeszéltük a hibákat. Ezen a héten azon fogunk dolgozni, hogy ezeket nagyon gyorsan kijavítsuk, és a szombati mérkőzésen győztesen tudjuk elhagyni a pályát" - mondta az ujpestfc.hu-nak a szakember.