Manchester City

Mancini besokallt Balotellitől, nyáron megszabadul tőle

Hiába lőtt két gólt a Sunderland elleni 3-3-as döntetlen alkalmával Mario Balotelli, fegyelmezetlensége és csapatbomlasztó viselkedése miatt Roberto Mancininek elege van honfitársából.

Balotellit a csapatkapitány Kompany-nak kellett fegyelmeznie

Mario Balotelli körül izzik a levegő. Az öntörvényű olasz csatár hiába lőtt két gólt csapata legutóbbi bajnokiján - és mentette meg a Cityt egy kínos vereségtől -, Roberto Mancini egyáltalán nem volt elégedett vele.

"Nem játszott jól" - mondta a City menedzsere a mérkőzés után. "Volt egy Carlos Tévezünk a kispadon. Erre gondoltam már öt perc után. Aztán lőtt két gólt, de..." - mesélte el érzéseit Mancini a The Telegraph-nak Balotellivel kapcsolatban, aki Sergio Agüero sérülésének köszönhetően taláhatta magát a kezdőcsapatban.

Az olasz szakvezetőnek úgy tűnik elege lett Balotelliből, akiről a héten azt nyilatkozta, hogy megbízhatatlan ember, és soha nem fog rá őszintén számítani. És akkor jött a szombati találkozó..

Balotelli ugyan valóban lőtt két gólt - a második nem is akármilyenre sikeredett -, de viselkedése ismételten hagyott némi kívánni valót maga után.

A találkozó 64. percében, 3-1-s Sunderland-vezetésnél egy ígéretes szögből járó szabadrúgásnál csúnyán összeveszett Alexandar Kolarovval, ami után csak a csapatkapitány, Vincent Kompany erélyes noszogatására higgadt le valamelyest.

A történtek után egyre valószínűbb, hogy komoly ajánlat esetén a nyáron továbbadják a támadót, ügynöke szerint a legvalószínűbb megoldás Olaszország lehet a játékos számára..

A mérkőzésről készült képgalériánkat itt megtekintheted!